Dagbog

Svært at være en lille mand

Mandag var vi på rundtur rundt for at se nogle forskellige steder med relevans for drengenes historie og møde de mennesker der på den ene eller anden facon har krydset deres vej. Vi var godt klar over på forhånd at dagen ville blive lidt hektisk og for at skærme de små så meget dom muligt blev de spændt fast i bæreseler på mors og fars mave.

her i Sydafrika ef der tradition for at alle børn bare bliver løftet op, og sendt fra arm til arm, selv til vidt fremmede. Der var lidt sure miner over vi gjorde det umuligt for dem at slæbe rundt på dem, men det var vi nu ligeglade med. Alligevel blev der jo pillet ved den og hevet i deres små arme og ben i adskillige timer. 

Da vi kom hjem kunne vi godt mærke at de var totalt færdige og som dagen skred frem blev de også mere og mere pylrede, det var så tydeligt at de bare ikke orkede nere overhovedet.

vi havde en lang og urolig nat med ret par ulykkelige små drenge også kan man ikke lade være

med at spørge sig selv om hvor meget sådan en lille krop og sjæl rent faktisk husker fra sin første tid? genkender de mon steder, lyde, stemmer de mødte da de var helt spæde? Eller var den meget virak bare for meget? Vi har ihvertfald valgt at skrue lidt ned for aktivitets niveaet og bare koncentrere os om at være os 4 helt stille og roligt. Håber det bærer frugt for nu sover de ihvertfald sødt imellem os allerede, helt uden gråd i dag❤❤❤

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.01 | 22:57

Det er en meget passende beskrivelse af at være adopteret. Jeg er selv adopteret og kæmper stadig med eftervirkningerne. Pas godt på drengene.

...
24.10 | 20:49

Endnu engang tak for de skønne ord der rammer lige i hjertet - De drenge har fået den helt rigtige familie <3
Glæder mig til at følge jeres liv
KH Dorhe (AV)

...
08.08 | 13:05

Vi glæder os til at se jer...

...
07.08 | 23:55

Det er så skønt at følge med i jeres liv lige nu . Vi glæder os meget til at se jer og ikke mindst Christian og Lucas. Knus Bo og Lene

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE