Dagbog

Sidste dag i Durban.

Så er vi nået til vores sidste dag i Durban, en smuk by på nogen sider og en grim på andre. Men det der altid vi stå stærkest i vores hjerter er byen der gav os vores smukke drenge❤. Vi har mødt så meget venlighed hernede og især May vores sagsbehandler fra Durban childwelfare vil forevigt stå som noget ganske særligt i vores hukommelse. 

Durban og vel hele Sydafrika er en kontrasternes by/land, her er smukT, idyllisk, smukke huse. Stor centre og en unik natur. Når så man kommer lidt længere ind i byen, væk fra de polerede forsteder med høje stødhegn om husene, er der beskidt og hverken pænt eller hyggeligt. Lejlighedes komplekser ligner noget der er ved at falde samme. Og i baggårde bor folk i kasser. Overalt ser du tiggere og folk der roder i affald. Hushjælpen her i huset som arbejder fra 6.30 -17 mandag til fredag tjener ca 1500 kr om måneden og en havemand tjener under 60 kr om dagen. I dag sad han uden foran huset og rodede vores skrald igennem og spiste den mad vi smed ud i går aftes:-(.

for os er det virkelig svært at se og denne ulighed er så svær at forstå. Jeg ville ALDRIG kunne bo et sted som dette. I går virkede porten her hvor vi bor ikke, så derfor skulle vi holde alle døre ind i huset låst. Så selv om vi føler os trygge her og ikke er nervøse for at gå rundt, så er her måske ikke et trygt alligevel..

men Gud hvor bliver man taknemmelig for alt hvad man har og over at være dansk, når man ser hvordan livet også kan være.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.01 | 22:57

Det er en meget passende beskrivelse af at være adopteret. Jeg er selv adopteret og kæmper stadig med eftervirkningerne. Pas godt på drengene.

...
24.10 | 20:49

Endnu engang tak for de skønne ord der rammer lige i hjertet - De drenge har fået den helt rigtige familie <3
Glæder mig til at følge jeres liv
KH Dorhe (AV)

...
08.08 | 13:05

Vi glæder os til at se jer...

...
07.08 | 23:55

Det er så skønt at følge med i jeres liv lige nu . Vi glæder os meget til at se jer og ikke mindst Christian og Lucas. Knus Bo og Lene

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE