Dagbog

Er nødt til at prale lidt...

Jeg ved godt det er rigtig udansk at prale, men eftersom vi også er i Sydafrika pt. Så springer jeg altså ud i det alligevel ;-)

for vi gør altså det bare skide godt, man skulle virkelig tro vi var proff forældrer:-) Vi formår at bevare roen hele tiden, selvom vi måske føler os pressede. Vi er skide gode til at hjælpe hinanden og til at gøre alt hyggeligt og i fællesskab. 

Her bor et par fra luxemborg med deres barn på 18 mdr og de løber rundt og råber op over det mindste og alt virker stresset og kaotisk. Vi har to skønne unger og vi sidder og spiser og hygger os sammen i ro og mag.

Nu har både Tracy i Durban, Jane her og Sue fra Impilo også rost os for netop vores ro og overskud:-) Så nu mener vi godt vi kan tillade os at rygklappe os selv lidt..

Jeg er også pokkers stolt af min kære mand, der indtil for 2,5 uge siden ALDRIG havde skiftet en ble, nu er han total ble haj og skifter lige så ofte som jeg.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.01 | 22:57

Det er en meget passende beskrivelse af at være adopteret. Jeg er selv adopteret og kæmper stadig med eftervirkningerne. Pas godt på drengene.

...
24.10 | 20:49

Endnu engang tak for de skønne ord der rammer lige i hjertet - De drenge har fået den helt rigtige familie <3
Glæder mig til at følge jeres liv
KH Dorhe (AV)

...
08.08 | 13:05

Vi glæder os til at se jer...

...
07.08 | 23:55

Det er så skønt at følge med i jeres liv lige nu . Vi glæder os meget til at se jer og ikke mindst Christian og Lucas. Knus Bo og Lene

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE