En særlig hilsen

En særlig hilsen til jer alle

Kære familie og venner i Danmark!
 
 
Nu varer det ikke længe før vi kommer hjem til Danmark. Det glæder vi os rigtig meget til – ikke mindst til at lære jer alle at kende. 
 
 
Vi har nu kendt vores far og mor i næsten 3 uger – og er godt på vej i at knytte os til dem. Det er dog en lang og sårbar proces – og det er vigtig for os på, lang sigt, at vi får den dybe tilknytning til vores forældre, før vi knytter os til andre. 
 
Vi har haft en hård start på livet og har derfor nogle ting med i vores”rygsæk”, som gør at der skal tages nogle særlige hensyn til os.
Vi har de første 11 mdr af vores liv været vant til et utal af forskellige mennesker og hænder der tog os op og nu skal vi for første gang nogensinde opleve og lære at være en familie.
 
Og vi ved i vil gøre alt for at hjælpe os, i kan bedst hjælpe os ved:
 
1. vi er glade og udadvendte børn, der gerne vil lege med jer, men I må ikke tage os op. Vi kan snakke og lege sammen, mens vi sidder på gulvet eller hos far og mor. Til at begynde med er vi  nødt til at vide, at tæt fysisk kontakt, får vi kun hos mor og far.
 
2. Mad og drikke får vi kun af far og mor. Vi skal lige lære, at det er far og mor der dækker vores fysiske behov. Hvis I tror vi er sultne så kald på far og mor.
 
3. Tag os ikke med hen hvor  vores forældres ikke kan se os. Vi kan godt blive bange og utryg, hvis vi ikke ved hvor de er, eller hvis vi ikke kan se dem.
 
4. Hvis vi er kede af det eller græder, så kald på far eller mor. Vi skal nemlig også lære, at det er der vi skal søge trøst.
 
5. Hvis vi selv kommer og vil op, så led os venligt men bestemt hen til vores mor og far.
 
Vi håber, I alle vil hjælpe os I den første tid. Vi vil den føste tid også have brug for meget ro, så aftal med mor og far inden i kommer forbi, ihhhhhh hvor vi glæder os til at møde jer alle.
 
 
Kærlig hilsen
Christian og Lucas

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.01 | 22:57

Det er en meget passende beskrivelse af at være adopteret. Jeg er selv adopteret og kæmper stadig med eftervirkningerne. Pas godt på drengene.

...
24.10 | 20:49

Endnu engang tak for de skønne ord der rammer lige i hjertet - De drenge har fået den helt rigtige familie <3
Glæder mig til at følge jeres liv
KH Dorhe (AV)

...
08.08 | 13:05

Vi glæder os til at se jer...

...
07.08 | 23:55

Det er så skønt at følge med i jeres liv lige nu . Vi glæder os meget til at se jer og ikke mindst Christian og Lucas. Knus Bo og Lene

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE