side 3.

22.11.13 tiden flyver....

så er det meste af november ved at være gået, tiden bare flyver afsted og den ene dag tager den anden, Der er sørme blevet travlt i det lille hjem😉.

Vi glæder os her i vores lille firkløver rigtig meget til december, dels fordi det er jul og jul i år bliver noget gansk ganske særligt❤ men også fordi vi søndag d. 8 holder drengenes barnedåb, en mærkedag vi virkelig glæder os til.

Vi har nu været en familie på 4 i 4 mdr. i dag er det præcis 4 mdr siden vi ankom til Durban, uden baggage men med en forventning så stor så stor. og den forventning levede det hele til til fulde op til og meget mere end det. De sidste 4 mdr har på mange måder været de hårdeste i mit liv og uden tvivl også de mest vidunderlige. Den bedste måde at beskrive vores hverdag på er at det er som om man genoplever alt for føste gang og ser verdenen gennem de smås øjne og hvor er det bare en stor og fantastisk verden derude.

udviklingsmæssigt har vi to drenge der nu går stort set hele tiden, kravler op på alt og i det hele taget er blevet meget mere motorisk nysgerrige. De begynder også at vise temperement og vilje. De kan nu virkelig blive gale på hinanden og det ene øjeblik banke hinanden oven i hovedet med biler og andet legetøj, for det næste øjeblik at kramme og kysse og selv trøste den forudrettede part. De følger stadig hinanden tæt og er der en dreng der får en ide er den anden lige bagved og med på legen med det samme. Især hvis det er ulykker😲

De er også blevet utrolig gode til at lege med deres legesager de sidder på numsen og leger med deres biler, kører dem rundt i hele huset og siger motorlyde eller kigger i deres bøger. og de kan nu sagtens underholde dem selv i længere perioder uden at vi behøver være primus motor hele tiden.

 

Smukke smukke prinser.
Christian i et meget tænksom øjeblik❤️
Lucas nyder at være model for en dag❤️
Christian❤️
Ren lykke.

26.11.13 En dejlig dag i det lille hjem.

Vi har haft en rigtig dejlig dag i dag her i det lille træhus. Vi startede formiddagen med besøg af fotograf Jeanet Amby og det var en skøn oplevelse. Kanon sød og dygtig fotograf der virkelig havde et godt tag på vores drenge. De faldt pladask for hende og de billeder vi har set indtil nu er intet mindre end fantastiske❤️ Vi glæder os så meget til at se dem alle om en uges tid.

senere fik vi besøg af vores præst og gået det hele igennem omkring barnedåben og vi glæder os helt vildt til at få dem døbt søndag d. 8 dec. og fejret dem med vores nærmeste.

Dåbsdag❤️

Den 8 december var en stor dag for vores familie, her blev drenge døbt. At gå ind i kirken med drengene på armen sammen med præsten og alle stod op og så på, var et kæmpe stort øjeblik.

drengene tog det hele i stiv arm og det lykkedes endda Christian at få plasket lidt vand på præsten;-) noget for noget! 

bagefter blev de unge mænd fejret med maner og de hyggede sig meget. 1000 tak til alle jer der var med til at gøre dagen helt speciel ❤️

Med farmor og farfar og bedstefar og bedstemor
Med alle faddere❤️
Til festen
Drengene leger med smukke Karoline❤️
En træt hr. Lucas Thulani Egeborg-Madsen
Også En træt hr. Christian Thula Egeborg-Madsen

Julen 2013

Så blev det jul og det var stort at holde vores første jul som en familie på 4. Drengen gjorde store øjne d. 23 dec da de kom ned om morgenen og så at havde fået et træ midt i stuen;-).

juleaften blev holdt herhjemme for første gang sammen med bedstefar og bedstemor, farfar og farmor og oldemor olga. Vi havde en dejlig aften, men al den tam tam er så overvælende for sådan et par små størrelser. 

Et træ i stuen ?!!! Nu rabler det vist.
Christian er den første der tør røre ved den.
Lucas skal da også prøve.

22.02.14. 18 mdr fødselsdag i dag.

Så er drengene blevet 18 mdr. Tiden bare flyver afsted, men en næsten skræmmende fart! For 7 mdr siden fiK vi to hjælpeløse små skræmte børn i armene som ikke engang kunne kravle endnu. Og i dag er det to store drenge der løber rundt og laver larm og ballade.

To drenge der bliver smukkere og mere selvsikre for hver dag der går og som prøver deres grænser af både overfor os og i den grad også hinanden.

Forår og udeliv. april 2014

Så er solen og foråret kommet til Herning og det nyder vi alle. Vi har lavet legeplads til rødderne, på den nederste terrasse og de har fået det fineste legehus og sandkasse fra axi. Og de ELSKER det. det er virkelig et par ude drenge og de får timer til at gå med at løbe rundt i haven. 

Som altid er de også hjælpsomme, så når mor kravler rundt med rumpen i vejret og hiver mælketter op af græsplænen, hjælper de til med at ligge de fine gule blomster tilbage på græsset igen☺️. 

Haunstrup minizoo
Første tur i zoo.
Vi kan selv
Den trækvogn klarer vi da selv.
Kuk kuk
Hvilke dyr mon gemmer sig bag hegnet?
Der slappes af
Hjemme efter en hård tur i zoo og så slappes der af
Sand er sagen.
Elsker at lege i vores sandkasse.
Såååå stor!
Mor måler hvor høje vi er nu, 20 mdr. gammel og 85 cm høje.
Christian❤️
Er jeg ikke en charmetrold?
Lucas❤️
Tager du billeder igen mor? Ja ja jeg ved jeg er lækker.

Maj 2014

Drengene er i en rivende udvikling og der sker så meget lige nu. Sprogligt kommer der hele tiden nye ord og de kæmper hårdt for at blive forstået. De kan blive noget så sure hvis de ikke bliver forstået.

Men de leger virkelig med sproget nu og har også fået interesse i at læse bøger og se tv. Faktisk kan de selv tænde for tv'et nu og mere end en gang har det også lykkedes Lucas at tænde for Mickey mouse på optageren helt uden hjælp.

Følelsesmæssigt sker der også kæmpe kvantespring lige nu, de bliver mere sikre på sig selv og flere gange nu oplever vi hvordan deres nysgerrighed overvinder usikkerheden når de møder nye steder og oplevelser.  Og det bliver hele tiden tydligere at de finder ro og tryghed i hinanden når de er ude på eventyr på egen hånd. Betryggende nu hvor opstart i dagpleje rykker nærmere og nærmere, der er ikke lang tid til august og en hel nu hverdag. Skræmnende hvis du spør' mor'en😮! Tiden går bare alt alt for hurtigt og hvor ville jeg ønske man kunne trykke på pauseknappen og sikre at tiden nydes i fulde drag❤️

22.05.14. Drengene er 21 mdr i dag og 10 Mdr. Siden vi fik hinanden❤️

10 mdr der er gået med lynets hast. To drenge der er vokseT fra små babyer til drenge der både kan og vil selv. Samtidig med de vokser, vokser kærligheden og selvom man ikke tror den kan blive større så gør den og jeg tror aldrig det stopper...❤️

Christian og Lucas mor og far elsker jer højere end noget andet og vi er så stolte af jer. I er vores små supermænd😘

19 juni 2014: for præcis et år siden...

Det første FOTO vi så ❤️

Kl. 13.50 modtog vi det længe ventede opkald fra Tina fra AC. Og fik at vide at der i Durban i Sydafrika sad to fantastiske børn og ventede på at vi skulle være deres mor og far. Få minutter senere tikkede en mail med alle deres oplysninger ind og lige bagefter en mail med fotos. Vi læste først alle papirene inden vi med rystende hænder og hjertet i halsen åbnede for mailen med billeder. På det første billede sad de ved siden af hinanden i små børnestole. Indrømmer gerne at vi begge måtte fælde en tåre og at kærligheden var øjeblikkelig. Det var og er de smukkeste børn i hele verden❤️ Og jeg svor i det øjeblik stille i mit hjeret at jeg ville gøre alt i min magt for at give de to alt det bedste i verden og elske dem og kysse dem så meget at vi vil indhente den tid de har været uden en mor og en far.

Fra vi fik det magiske opkald gik der præcis en måned inden vi sad i flyveren på vej til Sydafrika og i den måned havde vi godt nok travlt, der skulle males børneværelse og alt udstyr til to små ønskebørn skulle købes og samles. Og ikke nok med det, så måtte jeg sortere og rydde op i samtlige skuffer og skabe i huset, så mere end en gang måtte jeg tage natten med for at nå det hele.

Det sidste år har været det bedste, hårdeste og mest fantastiske år nogensinde. At få lov til at elske og opleve drengene hver dag, er den mest dyrebare gave❤️Og kærligheden og beundringen af de små livstykker bare vokser og vokser. 

23. Juni 2014: 11 mdr og 1 dag.

11 mdr og en dag, så længe har vi nu haft de skønneste dejligste drenge i vores arme og nu tipper regnskabet:-) De var 11 mdr præsis da vi så, duftede, kyssede og holdt dem i armene for første gang. så nu har vi kunnet kysse og kramme jer i længere tid end i har måtte undvære. Med de mange ekstra kys og kram i får hver dag vil vi med garanti snart få indhentet det forsømte❤️

 

Til mine små prinser❤️

My children are very smart,
Both of them have a great big heart.
They both are growing up each and every day,
In their own unique and special way.
Both of my children are filled with joy,
I love them dearly both my beautiful Boys.
When I am sad and have a bad day,
Both of my children know how to make my hurt go away.
I love my children more than words could ever say,
I am very greatful that they are alive each and every day.
They mean more to me than anyone will ever know,
When the children are not around me the days seem to go by so slow.
Everyday brings a brand new start,
After all my children are my heart.
I thank God each and every day,
That he sent two beautiful angels my way.❤️❤️

3. Juli 2014. Sidste officielle dag på barsel

I dag er sidste dag på barsel 😮😕, min dejlige arbejdsplads har heldigvis givet mig et par måneder ekstra orlov, så vi kan blive i vores bobbel lidt endnu. Vi kan nyde ferien, sommeren og starte rolig op på hverdagen og drengenes start i Dagpleje. Den sidste måneds tid har vi ugentligt besøgt vores dagplejemor og rødderne har klaret det så flot❤️ De er nysgerrige og udforsker både hus og have og er meget interesserede i de andre børn. Og vi kan nu gå på ferie med en god fornemmelse i min mave, en fornemmelse af ro og at mine fantastiske og sensitive drenge vil være i både trygge og kærlige hænder. Og hvad mere kan en hønemor ønske sig?

Dagen i dag er brugt på besøg hos dagplejen og eftermiddagen på landsskue i Herning, drengene var ikke super vilde med de meget store dyr, anden på behørig afstand. Men de mange maskiner og traktorer var et KÆMPE hit, der var julelys i de små smukke brune øjne.

Far må jeg få sådan en spør Lucas
Christian forsøger at løfte en minigraver.

Sommerferie og 1 år som familie❤️

Så er vi på den anden side af en godt brugt sommerferie, 3 uger med hygge og familie tid så det kan ikke blive bedre. 

Søndag d.6 juli spændte vi campingvognen på bilen og vinkede farvel til herning og vendte næsen mod syd. Vi var ovenud spændte på den lange køretur til Italien og hvordan drengene ville tackle at være væk hjemmefra for første gang siden vi kom hjem til Danmark, i august 2013. Køre turen gik uden problemer, rødderne hyggede på bagsædet med mickeys klubhus på dvd og de brokkede sig kun lidt når det var tid at skifte dvd😉.

Livet som campist krævede lige et par dages tilvending og herefter nød de det i fulde drag og fandt hurtigt ud af at det her bare er hyggeligt. Dagene gik lynhurtigt med at bade i poolen, lege på legeplads og spise dejlig mad. Nye faste ord til drengene ordforråd inkluderer nu ord som cola, chips og pizza for ikke at forglemme ciao😉. Når vi gik tur med klapvognen holdt de små højheder fest med at råbe ciao efter alle vi mødte på vores vej og skreg af grin når de søde italienske kvinder vinkede og gengældte deres ciao.

Vi kom hjem mandag d.21 og tirsdag d. 22 kunne vi sætte flag på bordet og fejre vores første år sammen som familie❤️ Det er en dag hvor vi voksne er totalt norstalgiske og tænker tilbage på den livsændrende oplevelse det er at se og mærke sine børn for første gang, på den anden side af jorden. Året der er gået har været det hårdeste og mest fantastiske nogensinde og dette er kun begyndelsen😘. At være mor og far til to så fantastiske drenge er det bedste der nogensinde er sket for os  og de giver virkelig livet mening og liv og glade dage❤️

Med afslutning af ferien nærmere vi os også afslutning af orlov og drengenes opstart i dagpleje, så vores lille boble står overfor en stor forandring, men mon ikke Christian og Lucas også klarer det til UG som de har gjort med det meste andet? Så må moren jo bare mande sig op tage ved lære af de seje små❤️

Selvom man er på ferie, trænger man jo stadig til en lille lur når man er aktive drenge❤️

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.01 | 22:57

Det er en meget passende beskrivelse af at være adopteret. Jeg er selv adopteret og kæmper stadig med eftervirkningerne. Pas godt på drengene.

...
24.10 | 20:49

Endnu engang tak for de skønne ord der rammer lige i hjertet - De drenge har fået den helt rigtige familie <3
Glæder mig til at følge jeres liv
KH Dorhe (AV)

...
08.08 | 13:05

Vi glæder os til at se jer...

...
07.08 | 23:55

Det er så skønt at følge med i jeres liv lige nu . Vi glæder os meget til at se jer og ikke mindst Christian og Lucas. Knus Bo og Lene

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE