Side 4

Tid til lidt nyt. November 2014.

Kuk kuk vi er her endnu

lang tid siden sidste opdatering dels grundet problemer med siden og ganske enkel også mangel på tid.

meget er sket siden sidst, sommer blev til efterår og nu også vinter. Vi gik fra stille og rolig barselsliv til en hverdag med dagpleje og job.

Tiden iler afsted

her bliver desværre ikke til så mange indlæg som jeg gerne ville, men i en travl hverdag der tager den ene dag bare den anden.

men jeg vil da lige forsøge at lave en kort opsummering af hvad der er sket her hos os.

midt i august startede de små op i dagplejen og jeg var med dem den første tid. opstart i pasning er noget jeg havde frygtet lidt, da alle ved at børn med vores baggrund kan have rigtig svært ved at skulle passes af andre igen. i adoptions regi havde jeg hørt mange skrækhistorier og var derfor forberedt på det værste. Heldigvis har vi været så utrolig heldige at vi har fået en fantastisk dagplejemor, dels var hun super god til at fornemme drengene lige fra starten og ikke en eneste gang følte jeg mig til besvær over at være med på sidelinien. Al begyndelse er svær og det var det også for de små, de var utrolig udfordret og kæmpede hårdt med at finde sig selv og genfinde roen i alt det nye. Men langsomt begyndte de at genfinde deres små ben og forelskede sig hovedkuls i vores dejlige dagplejer "Nette" hun har med hendes rolige og kærlige væsen kommet helt under huden på drengene og er med til at give dem den bedste start på institutionslivet.

julen stod hurtigt for døren, og med sidste år i errindringen valgte vi at holde det så normalt og roligt som muligt. juleaften var bedstefar, bedstemor, farfar, farmor, faster Betina onkel Henrik og fætter Frederik på besøg til en dejlig og rolig juleaften. Ungerne fik et par gaver inden maden og efter dansede vi om træet og fik lidt gaver igen. Det store gaveræs ventede vi med til de små var puttet, da alt for mange pakker på en gang stresser mere end det egentlig er sjovt for små størrelser. Alle var enige om at vigtigst var at de små hyggede sig og ikke blev totalt overstimulerede som sidste år og det lykkedes heldigvis. Resten af julen hyggede vi bare herhjemme og nød at have fri alle 4. 

efter jul har vi været hårdt ramt af sygdom, både feber og opkast og diarré af flere omgange også vi voksne har måtte kapitulere et par gang. Faktisk lykkedes det ikke at have en hel uge i dagpleje de første 6 uger af 2015. 

 

Tomme maver
Efter al den sygdom og flere dage uden appetit er der plads til mange pandekager 1-2-3-5-9-7 stk siger de selv.
Endelig sne
Første gang de ser rigtig sne og det er skønt. Her ude med kælk også sammen med farfar og farmor.
Hygge prinser
Eftermiddags hygge sammen med bedstemor og bedstefar
My valentines💝
Bager med mor
Små bøller😍
Lucas linselus
Christian og mor

Maj 2015

Så er det atter forår, da ihvertfald ifølge kalenderen, vejret kan dog godt snyde da der stadig er pisse koldt😕.

livet her i det lille hus på Bakken går i susende fart, der er fuld knald på to drenge i selvstændigheds fasen og som bestemt har en mening og en vilje om det meste. De udvikler stadig  mere og mere personlighed og også forskellighed, omend de stadig er dybt afhængige af hinanden. De er søskende på godt og ondt, det ene øjeblik er de i flæsket på hinanden og det næste krammer og hygger de😊. Sprogligt har de lange samtaler med hinanden og med os og bliver stiktossede hvis der er noget de ikke kan få forklaret.

De bliver stadig mere og mere selvhjulpne og kan så meget selv nu at der bestemt ikke er mere baby tilbage hvilket både er skræmnende og dejligt på samme tid. Jeg har for fØrste gang været hjemmefra i et helt døgn!!😨 jeg var på tøsetur i Kbh og drengene og farmand var alene hjemme. De havde en dejlig weekend med fuld gas på mandehørmen. Der var både hotdogs og pizza på menuen og ikke en grønsag eller stykke frugt inden for rækkevidde😂😂. Da jeg kom hjem igen søndag var der dog et par prinser der nød at være tætte og ved putte tid fik jeg også at vide at jeg ikke måtte være væk igen😉. Men stort at de rent faktisk klarede savnet uden problemer og vidste instinktiv at mor kommer igen❤️❤️  

 

Syvsovere
Ikke til at hive ud af sengen på hverdage
Mors dag
Min smukke morsdags buket, fik også en skøn parfume og kys og kram.
Kuk kuk
Vindues kikkerne er smukke her hos os.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.01 | 22:57

Det er en meget passende beskrivelse af at være adopteret. Jeg er selv adopteret og kæmper stadig med eftervirkningerne. Pas godt på drengene.

...
24.10 | 20:49

Endnu engang tak for de skønne ord der rammer lige i hjertet - De drenge har fået den helt rigtige familie <3
Glæder mig til at følge jeres liv
KH Dorhe (AV)

...
08.08 | 13:05

Vi glæder os til at se jer...

...
07.08 | 23:55

Det er så skønt at følge med i jeres liv lige nu . Vi glæder os meget til at se jer og ikke mindst Christian og Lucas. Knus Bo og Lene

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE